Boka online
Svenska English Deutch

Restaurang

Närproducerad mat och njutning

I vår restaurang på Björkhaga Hotell & Konferens serverar vi frukost, lunch, middag & helgmiddag. 

Vi brinner för att våra råvaror ska hålla en hög kvalitet och komma från närområdet för att gynna djur, natur, miljö och lokal handel.

Vi lagar i möjligaste mån all vår mat med lokala råvaror och gärna från skogens skafferi med bär, svampar och vilt. Vårt lokala viltslakteri, Viltboden på Hästbråten Gård, förser oss med bland annat hjort, rådjur, älg och charkuterier. 

Vår restaurang är även handikappanpassad.

Hos oss äter man gott och mår väl

Öppettider

FRUKOST

Mån - Fre 07 - 09.30
Lör - Sön 08 - 10

LUNCH

Vardagar 11.30 - 14

MIDDAG

Mån - Tor 18 - 21

HELGMIDDAG

Fredag 18 - 21
Lördag 12 - 21
Söndag 12 - 16 (köket stänger 15)

(med reservation för ändringar)
Ring gärna 0392 - 120 50
för exakta öppettider

Veckans menyer

Lunchmeny vecka 38

MÅNDAG

Viltisterband med pepparrotsstuvad potatis & timjanpicklade rödbetor

TISDAG

Senapsmarinerad strömming med potatispuré, gröna ärtor, brynt smör & rårörda lingon

ONSDAG

Porterstek med fikonchutney & ölbräserad steklök

TORSDAG

Stekt kungsflundra med brynta skogschampinjoner, röd mangold, grillad citron & räkor

FREDAG

Currypanerad kyckling med hemlagad mangoraja & wokade chilinudlar

VECKANS ALTERNATIV

Bacon- och ädelostfyllda nötfärsbiffar med tomat- och basilikasås & ärtskottssallad

115:-

(inkl. salladsbuffé, bröd, dricka, kaffe & kaka)
Serveras vardagar 11.30-14.00

Varmt välkomna!


Helgmeny vecka 38

FÖRRÄTT

Skaldjurssoppa med handskalade räkor från Smögen och rotfruktsjulienne
toppad med cognac-creme fraiche

VARMRÄTT

Helstekt hjortytterfilé med kantarellsås, rödvinssky, höstprimörer & pommes Anna
eller
Dillstekt abborrfilé med chablis-sås, grillad sparris & stekta skogschampinjoner

DESSERT

Passionsfruktspannacotta med rostade hasselnötter & björnbärskompott

Tre rätter 395:-
Två rätter 335:-

Glöm inte att boka bord!


Kocken rekommenderar:

"Medelhavsbuffén är en fantastisk symfoni av spännande smaker från södra europa med bland annat mozzarellafylld kycklingfilé, varmrökt lax, parmaskinka, oliver, melon, pestogratäng & ciabatta."

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam