Boka online
Svenska English Deutch

Restaurang

Närproducerad mat och njutning

I vår restaurang på Björkhaga Hotell & Konferens serverar vi frukost, lunch, middag & helgmiddag. Vi brinner för att våra råvaror ska hålla en hög kvalitet och komma från närområdet för att gynna djur, natur, miljö och lokal handel.

Vi lagar i möjligaste mån all vår mat med lokala råvaror och gärna från skogens skafferi med bär, svampar och vilt. Vårt lokala viltslakteri, Viltboden på Hästbråten Gård, förser oss med bland annat hjort, rådjur, älg och charkuterier. Vår restaurang är även handikappanpassad.

Hos oss äter man gott och mår väl

Öppettider

FRUKOST

Mån - Fre 07 - 09.30
Lör - Sön 08 - 10

LUNCH

Vardagar 11.30 - 14

MIDDAG

Mån - Tor 18 - 21

HELGMIDDAG

Fredag 18 - 21
Lördag 12 - 21
Söndag 12 - 16 (köket stänger 15)

(med reservation för ändringar)
Ring gärna 0392 - 120 50
för exakta öppettider

Veckans menyer

Lunchmeny vecka 46

MÅNDAG

Isterband med stuvad potatis & rostad lök

TISDAG

Kokt torsk med persilje- och äggsås

ONSDAG

Skånsk kalops med kokt potatis & svartvinbärsgelé

TORSDAG

Stekt strömming med skirat smör, gröna ärtor & potatispuré

FREDAG

Kycklingwrap med mangosalsa, avokadoröra & rostad lök

VECKANS ALTERNATIV

Biff á la Lindstöm med gräddsås & kokt potatis

115:-

(inkl. salladsbuffé, bröd, dricka, kaffe & kaka)
Serveras vardagar 11.30-14.00

Varmt välkomna!


Helgmeny vecka 46

FÖRRÄTT

Laxbakelse på Felixs vis, toppad med krabba & rökta musslor

VARMRÄTT

Vildsvinsstek med vinbärssås, broccolitimbal & grillade rotfrukter
eller
Bergtungarullad med gräslöksmousseline, pommes duchesse & dillfröpicklad gurka

DESSERT

Björnbärspannacotta med myntamarinerade skogsbär & kardemummaflarn

Tre rätter 395:-
Två rätter 335:-

Glöm inte att boka bord!


Kocken rekommenderar:

"Medelhavsbuffén är en fantastisk symfoni av spännande smaker från södra europa med bland annat mozzarellafylld kycklingfilé, varmrökt lax, parmaskinka, oliver, melon, pestogratäng & ciabatta."

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam