Boka online

Restaurang

Närproducerad mat och njutning

I vår restaurang på Björkhaga Hotell & Konferens serverar vi frukost, lunch, middag & helgmiddag. 

Vi brinner för att våra råvaror ska hålla en hög kvalitet och komma från närområdet för att gynna djur, natur, miljö och lokal handel.

Vi lagar i möjligaste mån all vår mat med lokala råvaror och gärna från skogens skafferi med bär, svampar och vilt. Vårt lokala viltslakteri, Viltboden på Hästbråten Gård, förser oss med bland annat hjort, rådjur, älg och charkuterier. 

Hos oss äter man gott och mår väl

Öppettider

FRUKOST

Mån - Fre 07 - 09.30
Lör - Sön 08 - 10

LUNCH

Vardagar 11.30 - 14

MIDDAG

Mån - Tor 18 - 21

HELGMIDDAG

Fredag 18 - 21
Lördag 12 - 21
Söndag 12 - 16 (köket stänger 15)

(med reservation för ändringar)
Ring gärna 0392 - 120 50
för exakta öppettider

Vi serverar alltid en generös salladsbuffé till vår lunch

Veckans menyer

Lunchmeny vecka 43

MÅNDAG

Viltfärslimpa med havtornschutney & enbärsgräddsås

TISDAG

Fisk- och skaldjursgryta med fänkål och saffran, toppad med dillaioli

ONSDAG

Marinerad kalvstek med palsternackspuré & äppel- och ingefärssås

TORSDAG

Kummelfilé med sauce verte & duchesspotatis

FREDAG

Helstekt fläskfilé med grönpeppar- och apelsinsås, rödlök & baconpotatis

VECKANS ALTERNATIV

Gräddstuvad pytt i panna med klassiska tillbehör

115:-

(inkl. salladsbuffé, bröd, dricka, kaffe & kaka)
Serveras vardagar 11.30-14.00


Helgmeny vecka 43

FÖRRÄTT

Kantarelltoast med serranochips och fikonbalsamico

VARMRÄTT

Älginnanlår med gräddstuvad savoykål & blåbärssås
eller
Stekt hälleflundra med hummersås, citron och houonungsslungad haricot verts

DESSERT

Passionsfruktsparfait med hallonsås & rostade cocosflingor

Tre rätter 365:-
Två rätter 310:-


Premiär i höst:

Kökets blogg

På vår blogg kommer vi att dela med oss av våra bästa tips och upptåg från Björkhagas kök. 

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam