Boka online

Restaurang

Närproducerad mat och njutning

I vår restaurang på Björkhaga Hotell & Konferens serverar vi frukost, lunch, middag & helgmiddag. 

Vi brinner för att våra råvaror ska hålla en hög kvalitet och komma från närområdet för att gynna djur, natur, miljö och lokal handel.

Vi lagar i möjligaste mån all vår mat med lokala råvaror och gärna från skogens skafferi med bär, svampar och vilt. Vårt lokala viltslakteri, Viltboden på Hästbråten Gård, förser oss med bland annat hjort, rådjur, älg och charkuterier. 

Hos oss äter man gott och mår väl

Öppettider

FRUKOST

Mån - Fre 07 - 09.30
Lör - Sön 08 - 10

LUNCH

Vardagar 11.30 - 14

MIDDAG

Mån - Tor 18 - 21

HELGMIDDAG

Fredag 18 - 21
Lördag 12 - 21
Söndag 12 - 16 (köket stänger 15)

(med reservation för ändringar)
Ring gärna 0392 - 120 50
för exakta öppettider

Luncha på Björkhaga

Veckans menyer

Lunchmeny vecka 8

MÅNDAG

Thaigryta med kokosmjölk, färsk chili, bambuskott & korianderris

TISDAG

Stekt flundra med räk- och gräslökssås & dillpicklad gurka

ONSDAG

Kycklingfilé med ört- och parmesanfylld tomat, balamicosky & medelhavspotatis

TORSDAG

Soppbuffé & nybakat bröd
Björkhagas dessertbord

FREDAG

Fläskfilé med kantarellsås & krämig potatisgratäng

VECKANS ALTERNATIV

Gräddstuvad pyttipanna med saltgurka, inlagda rödbetor & stekt ägg

VECKANS VEGETARISKA

Pasta med blomkål, tryffel, pinjenötter, coctailtomater & ruccola

115:-

(inkl. salladsbuffé, bröd, dricka, kaffe & kaka)
Serveras vardagar 11.30-14.00

Varmt välkomna!


Helgmeny vecka 8

FÖRRÄTT

Räk- & kräftsallad med ängsyradressing på tomattoast

VARMRÄTT

Helstekt kalventrecoté med pernodsås & råstekt purjolökspotatis
eller
Halstrad gös med vermouthsås & baconlindad grönstångsparris

DESSERT

Smultronpannacotta med marinerade skogsbär

Tre rätter 365:-
Två rätter 310:-


Premiär i vår:

Kökets blogg

På vår blogg kommer vi att dela med oss av våra bästa tips och upptåg från Björkhagas kök. 

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam