Restaurang
Hos oss äter man gott och mår väl
Närproducerad mat och njutning
I vår restaurang på Björkhaga Hotell & Konferens serverar vi frukost, lunch, middag & helgmiddag. Vi brinner för att våra råvaror ska hålla en hög kvalitet och komma från närområdet för att gynna djur, natur, miljö och lokal handel.
Vi lagar i möjligaste mån all vår mat med lokala råvaror och gärna från skogens skafferi med bär, svampar och vilt. Vårt lokala viltslakteri, Viltboden på Hästbråten Gård, förser oss med bland annat hjort, rådjur, älg och charkuterier. Vår restaurang är även handikappanpassad.
Du hittar våra aktuella öppettider på sidan Öppettider.
FRUKOST
Mån – Fre 07.00 – 09.30
Lör – Sön 07.30 – 10.00
LUNCH
Mån – Fre 11.30 – 14.00
RESTAURANG
Restaurangen är öppet till 22.00 måndag-lördag
Bordsbokning fram till 20.00
HELGMIDDAG
Fredag 18.00 – 20.00
Lördag 12.00 – 20.00
Söndag - Endast förbokningar
Bordsbokning fram till 20.00 måndag-lördag
Med reservation för ändringar.
Ring gärna 0392 – 120 50 för mer info.
Veckans menyer
Lunchmeny vecka 18
Måndag
Vårig kycklingfilé med grillad sparris och dragonsås
Tisdag
Fisk- och skaldjurslasagne , serveras med citrusdressing och sallad á la Edelman
Onsdag
Lunchstängt
Torsdag
Lättrimmad torskfilé med limemarinerade räkor och dillsås
Fredag
Halstrad flankstek, serveras med vispat örtsmör samt ost- och tomatgratinerad bakpotatis
Veckans alternativ
Nötfärsbiffar med cheddar och gräslök, serveras med potatis- och purjolöksgratäng samt rödlöksmarmelad
Veckans vegetariska
Chana Masala Kikärtsgryta med röda linser, serveras med raita och stekt ris.
135:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka) Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Ta med lunch hem 99:-
Tips! Lunchkort med 10 luncher 1150:-
(personligt)
Varmt välkomna!
Aprilmeny
Förrätt:
Prästostgratinerad skaldjurstoast på örtslungad vårsallad, toppad med tångkaviar och friterad ruccola
Varmrätt:
Wienerschnitzel med klassiska tillbehör, serveras med råstekt potatis, smörslungade sockerärtor och madeirasky
eller
Halstrad gösfilé med grön vitvinsås, serveras med parmachips, picklade rödlök och grillad citron
Dessert:
Chokladkaka med hallonsorbet, kolanötter och vaniljkokta skogsbär
2-rätters 395:-
3-rätters 435:-
Bordsbokning på 0392-120 50 eller här i vår onlinebokning
Hjärtligt välkomna!
Take away
Vi erbjuder både vår lunch & vår trerätters för avhämtning.
LUNCH
Måndag – Fredag 11.30 – 14
TRERÄTTERS
Måndag - Fredag 18 – 20 & Lördagar 12 – 20
Ring och beställ på
0392 – 120 50