Boka online
Svenska English Deutch

Restaurang

Närproducerad mat och njutning

I vår restaurang på Björkhaga Hotell & Konferens serverar vi frukost, lunch, middag & helgmiddag. 

Vi brinner för att våra råvaror ska hålla en hög kvalitet och komma från närområdet för att gynna djur, natur, miljö och lokal handel.

Vi lagar i möjligaste mån all vår mat med lokala råvaror och gärna från skogens skafferi med bär, svampar och vilt. Vårt lokala viltslakteri, Viltboden på Hästbråten Gård, förser oss med bland annat hjort, rådjur, älg och charkuterier. 

Vår restaurang är även handikappanpassad.

Hos oss äter man gott och mår väl

Öppettider

FRUKOST

Mån - Fre 07 - 09.30
Lör - Sön 08 - 10

LUNCH

Vardagar 11.30 - 14

MIDDAG

Mån - Tor 18 - 21

HELGMIDDAG

Fredag 18 - 21
Lördag 12 - 21
Söndag 12 - 16 (köket stänger 15)

(med reservation för ändringar)
Ring gärna 0392 - 120 50
för exakta öppettider

Luncha på Björkhaga

Veckans menyer

Lunchmeny vecka 33

MÅNDAG

Torskfilé med dill- och räksås & citrusslungad ärtskottssallad

TISDAG

Senap- och persiljejärpar med smörfrästa morötter & örtkräm

ONSDAG

Sydfransk köttgryta med rödvin, syltlök & källarrökt baconsida

TORSDAG

Spättarullader med grillade grönsaker & skagenpotatis

FREDAG

Fläskschnitzel med persiljesmör & råstekt purjolökspotatis

VECKANS ALTERNATIV

Helstekt kycklingfilé med portvinssås & potatisgratäng

115:-

(inkl. salladsbuffé, bröd, dricka, kaffe & kaka)
Serveras vardagar 11.30-14.00

Varmt välkomna!


Helgmeny vecka 33

FÖRRÄTT

Kräfttoast toppad med sikrom

VARMRÄTT

Helstekt kalvrygg med kantarellsås, sommarprimörer & Pommes Anna

DESSERT

Mangopannacotta med jordgubbssalsa

Tre rätter 395:-
Två rätter 335:-

Glöm inte att boka bord!


Premiär i höst:

Kökets blogg

På vår blogg kommer vi att dela med oss av våra bästa tips och upptåg från Björkhagas kök. 

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam