Boka online

Restaurang

Närproducerad mat och njutning

I vår restaurang på Björkhaga Hotell & Konferens serverar vi frukost, lunch, middag & helgmiddag. 

Vi brinner för att våra råvaror ska hålla en hög kvalitet och komma från närområdet för att gynna djur, natur, miljö och lokal handel.

Vi lagar i möjligaste mån all vår mat med lokala råvaror och gärna från skogens skafferi med bär, svampar och vilt. Vårt lokala viltslakteri, Viltboden på Hästbråten Gård, förser oss med bland annat hjort, rådjur, älg och charkuterier. 

Hos oss äter man gott och mår väl

Öppettider

FRUKOST

Mån - Fre 07 - 09.30
Lör - Sön 08 - 10

LUNCH

Vardagar 11.30 - 14

MIDDAG

Mån - Tor 18 - 21

HELGMIDDAG

Fredag 18 - 21
Lördag 12 - 21
Söndag 12 - 16 (köket stänger 15)

(med reservation för ändringar)
Ring gärna 0392 - 120 50
för exakta öppettider

God fortsättning på det nya året!

Veckans menyer

Lunchmeny vecka 3

MÅNDAG

Stekt fläsk med raggmunk & rårörda lingon

TISDAG

Senapsmarinerad strömming med potatispuré, brynt smör, gröna ärtor & citron

ONSDAG

Fylld kalkonrullad med äppel och västerbottenost, calvadossås & äppel- och potatiswraps

TORSDAG

Fisk- och skaldjurssoppa med aioli & nybakad baguette
Ostkaka med sylt & grädde

FREDAG

Fläskschnitzel med klassiska tillbehör & rödvinssås

VECKANS ALTERNATIV

Viltstek med palsternackspuré & blåbärssås

115:-

(inkl. salladsbuffé, bröd, dricka, kaffe & kaka)
Serveras vardagar 11.30-14.00

Varmt välkomna!


Helgmeny vecka 3

FÖRRÄTT

Serranoskinka med grillad grön sparris, färskriven parmesan & fikonbalsamico

VARMRÄTT

Grillad oxfilé med Björkhagas pepparsås, pommes anna & smörstekta skogschampinjoner
eller
Smörstekt rödingfilé med ängsyrasås & limemarinerade räkor

DESSERT

Gammaldags gräddvaniljglass med lättvispad grädde & varma hjortron

Tre rätter 365:-
Två rätter 310:-


Premiär i höst:

Kökets blogg

På vår blogg kommer vi att dela med oss av våra bästa tips och upptåg från Björkhagas kök. 

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam