Boka online

Restaurang

Närproducerad mat och njutning

I vår restaurang på Björkhaga Hotell & Konferens serverar vi frukost, lunch, middag & helgmiddag. 

Vi brinner för att våra råvaror ska hålla en hög kvalitet och komma från närområdet för att gynna djur, natur, miljö och lokal handel.

Vi lagar i möjligaste mån all vår mat med lokala råvaror och gärna från skogens skafferi med bär, svampar och vilt. Vårt lokala viltslakteri, Viltboden på Hästbråten Gård, förser oss med bland annat hjort, rådjur, älg och charkuterier. 

Hos oss äter man gott och mår väl

Öppettider

FRUKOST

Mån - Fre 07 - 09.30
Lör - Sön 08 - 10

LUNCH

Vardagar 11.30 - 14

MIDDAG

Mån - Tor 18 - 21

HELGMIDDAG

Fredag 18 - 21
Lördag 12 - 21
Söndag 12 - 16 (köket stänger 15)

(med reservation för ändringar)
Ring gärna 0392 - 120 50
för exakta öppettider

Vi serverar alltid en generös salladsbuffé till vår lunch

Veckans menyer

Lunchmeny vecka 46

MÅNDAG

Biff á la Lindström med gräddsås & saltgurka

TISDAG

Kokt kolja med ägg- och persiljesås & dillslungad kulpotatis

ONSDAG

Flygande Jakob med currystekta bananer & rostade jordnötter

TORSDAG

Cajunstekt laxforell med grönsaksratatouille & sweet chili-dressing

FREDAG

Biff Tyrolienne med tomatconcassé, friterade lökringar & bakad potatis

VECKANS ALTERNATIV

Rimmad oxbringa med pepparrotssås & rostade rotfrukter

115:-

(inkl. salladsbuffé, bröd, dricka, kaffe & kaka)
Serveras vardagar 11.30-14.00


Helgmeny vecka 46

FÖRRÄTT

Asiatiskt kräft- och räksallad med örtströssel & rostade sesamfrö

VARMRÄTT

Kalvfilé med hummerbearnaise, pommes anna & grillad sparris
eller
Smörstekt torskrygg med räk- och dillsås & spenattimbal

DESSERT

Ryfors glasstallrik med banan, chokladsås & maränger

Tre rätter 365:-
Två rätter 310:-


Premiär i höst:

Kökets blogg

På vår blogg kommer vi att dela med oss av våra bästa tips och upptåg från Björkhagas kök. 

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam