Boka online
Svenska English Deutch

Restaurang

Närproducerad mat och njutning

I vår restaurang på Björkhaga Hotell & Konferens serverar vi frukost, lunch, middag & helgmiddag. Vi brinner för att våra råvaror ska hålla en hög kvalitet och komma från närområdet för att gynna djur, natur, miljö och lokal handel.

Vi lagar i möjligaste mån all vår mat med lokala råvaror och gärna från skogens skafferi med bär, svampar och vilt. Vårt lokala viltslakteri, Viltboden på Hästbråten Gård, förser oss med bland annat hjort, rådjur, älg och charkuterier. Vår restaurang är även handikappanpassad.

Hos oss äter man gott och mår väl

Öppettider

FRUKOST

Mån - Fre 07 - 09.30
Lör - Sön 08 - 10

LUNCH

Vardagar 11.30 - 14

MIDDAG

Mån - Tor 18 - 21

HELGMIDDAG

Fredag 18 - 21
Lördag 12 - 21
Söndag 12 - 16 (köket stänger 15)

(med reservation för ändringar)
Ring gärna 0392 - 120 50
för exakta öppettider

Veckans menyer

Lunchmeny vecka 12

Måndag:

Kokt kalv med pepparrot och smörslungade morötter.

Tisdag:

Stekt spättafilé med Dansk remuladsås, serveras med dillpotatis.

Onsdag:

Marinerad nötstek med gräddkokta svartrötter och friterade rotfrukter. Serveras med äpple- och potatiswraps.

Torsdag:

Lasagne med ädelostsås, serveras med tomat- och mozzarellasallad.

Fredag:

Soltorkad tomat- och Västerbotten gratinerad laxfilé med stuvad spenat och potatisstomp

Veckans alternativ:

Svensk kycklingfilé med asiatiska smaker, serveras med chilinudlar och currykräm.

Veckans vegetariska:

Falafel med chilinudlar och currykräm.

115:-
(inkl. salladsbuffé, bröd, dricka, kaffe & kaka)
Serveras vardagar 11.30-14.00


Helgmeny vecka 12

Förrätt:

Jordärtskockssoppa med rökt hjort och pepparrotskräm, serveras med ört- och ostgratinerad surdegsbaguette.

Varmrätt:

Svensk majskycklingfilé med apelsin- och grönpepparsås, serveras med picklade rotfrukter och rostad klyftpotatis.

Alternativ:

Ugnsbakad hälleflundra med kräftsås, serveras med grillade mini zucchini och friterade morötter.

Dessert:

Hovdessert á la Björkhaga, serveras med bananer, kolasås och maränger.


Kocken rekommenderar:

"Medelhavsbuffén är en fantastisk symfoni av spännande smaker från södra europa med bland annat mozzarellafylld kycklingfilé, varmrökt lax, parmaskinka, oliver, melon, pestogratäng & ciabatta."

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam