Restaurang - Björkhaga Hotell & Konferens
Boka online
Svenska English Deutch

Restaurang

Hos oss äter man gott och mår väl

Närproducerad mat och njutning

I vår restaurang på Björkhaga Hotell & Konferens serverar vi frukost, lunch, middag & helgmiddag. Vi brinner för att våra råvaror ska hålla en hög kvalitet och komma från närområdet för att gynna djur, natur, miljö och lokal handel.

Vi lagar i möjligaste mån all vår mat med lokala råvaror och gärna från skogens skafferi med bär, svampar och vilt. Vårt lokala viltslakteri, Viltboden på Hästbråten Gård, förser oss med bland annat hjort, rådjur, älg och charkuterier. Vår restaurang är även handikappanpassad.

 

Du hittar våra aktuella öppettider på sidan Öppettider.

FRUKOST

Mån - Fre 07.00 - 9.30
Lör - Sön 07.30 – 10.00

LUNCH

Mån - Fre 11.30-14.00

MIDDAG

Måndag - Fredag 18.00 – 20.00
Lördag 12.00 – 20.00
Söndag - Ring för förfrågningar

Bordsbokning fram till
20.00 måndag-lördag
(restaurangen är öppen längre)

Veckans menyer

Lunchmeny vecka 21

Måndag

Cajunstekt kyckling med jambalayaris och tigerdressing

Tisdag

Kokt kolja med ägg- och persiljesås serveras med smörslungade morötter

Onsdag

Porterstek med enbärsgräddsås serveras med fikon- och äppelkompott

Torsdag

Helstekt fläskytterfilé med pepparsås och örtslungad delikatesspotatis

Fredag

Flankstek med chasseursås, örtsmör och wokade grönsaker

Veckans alternativ

Nötfärsbiffar med ölbräserad lök och senapspicklad gurka

Veckans vegetariska

Thaigryta med gröncurry, chili, kokosmjölk och korianderdoftande äggnudlar

145:-

(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka) Måndag – Fredag kl 11.30-14.00

Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1250:- (personligt)

Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50

Varmt välkomna!


Majmeny

 Förrätt

Grillad vit sparris med ängsyrahollandaise, rostade hasselnötter och friterade nässlor

Varmrätt

Kalvfilé med ramslökskräm, grillade cocktailtomater och picklad silverlök, serveras med potatis- och tryffelmuffins

eller

champagnepocherad rödtungafilé med chablisås, grillad lime, vårlök och skagenpotatis

Dessert

Vaniljparfait med kanelkokta rabarber, kardemummaflarn och lemoncurd

2-rätters 425:-
3-rätters 485:-

Bordsbokning på 0392-120 50 eller här i vår onlinebokning

Hjärtligt välkomna!


Kvällsmeny

Vår kvällsmeny hittar ni här.
Kvällsmeny

Serveras måndag- fredag

Förboka gärna er meny när du bokar bord

Boka bord här 

Take away

Ring och beställ på
0392 – 120 50

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam