Kommande lunchmenyer
Vecka 16
Måndag
Kycklingfilé med röd currysås, serveras med sojamajonnäs, rostade sesamfrön och friterad purjolök
Tisdag
Pestoöverbakad koljafilé med soltorkade tomater, pinjenötter och medelhavspotatis
Onsdag
Påskbuffé – 290:-
Torsdag
Påskbuffé – 290:-
Fredag
Påskmiddag kl. 13.00–20.00
Veckans alternativ (mån & tis)
Viltstek med portvins- och rosmarinsås, serveras med picklad rödkål
Veckans vegetariska (mån & tis)
Grillad spetskål med chèvre, hasselnötter, friterad kapris och brynt smör
Vecka 17
Måndag
Stängt
Tisdag
Cajunstekt lax med Louisiana-salsa med chili, serveras med paprikaris
Onsdag
Honungs- och soyaglaserad fläskkarré med smålök, stekt sidfläsk och råstekt potatis smaksatt med gräslök
Torsdag
Rimmad kummelfilé med örtsås, tångkaviar, syrad fänkål och delikatesspotatis
Fredag
Nötstek med potatis- och jordärtskocksgratäng, serveras med balsamvinägersås
Veckans alternativ
Älgfärslimpa med gräddstuvad savoykål och rostade morötter
Veckans vegetariska
Broccoli- och ramslökslasagne, toppad med picklade polkabetor
145:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Varmt välkomna!