Kommande lunchmenyer
Vecka 20
Måndag
Apelsin- och rosmarindoftande kalkonstek.
Serveras med grönpepparsås, picklad rödkål och råstekt baconpotatis
Tisdag
Björkhagas strömmingsflundra med potatispuré, rårörda lingon, gröna ärtor och brynt smör
Onsdag
Viltfärsbiffar med ramslökskräm.
Serveras med örtrostade morötter och madeirasås
Torsdag
Rimmad ugnsbakad torskfilé med citronsås och grillad grön sparris
Fredag
Kycklingschnitzel med curry- och äppelsås.
Serveras med stekt chiliris, toppat med rostade sesamfrön
Veckans alternativ
Pasta penne med biff, gorgonzola och Björkhagas hasselnötspesto
Veckans vegetariska
Rödbetsbiffar med fetaost.
Serveras med ljummen couscoussallad och citronvinägrett
145:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Varmt välkomna!