Restaurang
Hos oss äter man gott och mår väl
Närproducerad mat och njutning
I vår restaurang på Björkhaga Hotell & Konferens serverar vi frukost, lunch, middag & helgmiddag. Vi brinner för att våra råvaror ska hålla en hög kvalitet och komma från närområdet för att gynna djur, natur, miljö och lokal handel.
Vi lagar i möjligaste mån all vår mat med lokala råvaror och gärna från skogens skafferi med bär, svampar och vilt. Vårt lokala viltslakteri, Viltboden på Hästbråten Gård, förser oss med bland annat hjort, rådjur, älg och charkuterier. Vår restaurang är även handikappanpassad.
Du hittar alla våra öppettider på sidan Öppettider.
Våra öppettider
FRUKOST
Mån – Fre 07.00 - 09.30
Lör - Sön 07.30 - 10.00
LUNCH
Mån - Fre 11.30 - 14.00
RESTAURANG
Restaurangen är öppet mellan 11.30 och 21.00 måndag - lördag
Bordsbokning fram till 20.00
Söndagar för större sällskap.
Boka bord på 0392 - 120 50 eller här.
Med reservation för ändringar.
Ring gärna 0392 – 120 50 eller maila på info@hotellbjorkhaga.se för mer info.
Veckans menyer
Lunchmeny vecka 33
Måndag
Grillad kycklingfilé med ädelostsås, rostade rotfrukter samt en äppel- och chilikompott
Tisdag
Pocherad kolja med vitvinssås, friterade morötter och citrusolja
Onsdag
Nattbakad fläskkarré med gräddsås, rödkål och stekt delikatesspotatis
Torsdag
Ugnsbakad lax med Pernod-sås och spenatsallad
Fredag
Flankstek med madeirasky, syrad silverlök och vitlökscrème
Veckans alternativ
Boeuf Bourguignon med vitlökscremé och syltlök
Veckans vegetariska
Halstad halloumi med chilidressing och sommarsallad
145:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka) Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1350:- (personligt)
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Varmt välkomna!
Augusti-meny (med start vecka 33)
Förrätt
Toast Hästbråten på kavring med örtslungad sallad och kryddostflarn
Varmrätt
Provencemarinerad ryggbiff med portersky, syrade gulbetor och parmesankräm
eller
Champagneångad rödtungarullad med kräftmousseline, rödlökscrudité och dillolja
Dessert
Butternut squash med havssalt – och nougatmousse samt rårörda skogsbär
2-rätters 425:-
3-rätters 485:-
Bordsbokning på 0392-120 50 eller här i vår onlinebokning
Hjärtligt välkomna!
Trädgårdsmenyn
Serveras måndag- söndag
16.00-21.00
Förboka gärna er meny när du bokar bord
Take away
Ring och beställ på
0392 – 120 50