Restaurang - Björkhaga Hotell & Konferens
Boka online
Svenska English Deutch

Restaurang

Hos oss äter man gott och mår väl

Närproducerad mat och njutning

I vår restaurang på Björkhaga Hotell & Konferens serverar vi frukost, lunch, middag & helgmiddag. Vi brinner för att våra råvaror ska hålla en hög kvalitet och komma från närområdet för att gynna djur, natur, miljö och lokal handel.

Vi lagar i möjligaste mån all vår mat med lokala råvaror och gärna från skogens skafferi med bär, svampar och vilt. Vårt lokala viltslakteri, Viltboden på Hästbråten Gård, förser oss med bland annat hjort, rådjur, älg och charkuterier. Vår restaurang är även handikappanpassad.

 

Du hittar alla våra öppettider på sidan Öppettider.

Våra öppettider

FRUKOST

Mån –  Fre 07.00 - 09.30

Lör - Sön  07.30 - 10.00

LUNCH

Mån - Fre 11.30 - 14.00

RESTAURANG

Restaurangen är öppet mellan 11.30 och 21.00 måndag - lördag
Bordsbokning fram till 20.00

Söndagar för större sällskap.

Boka bord på 0392 - 120 50 eller här.

Med reservation för ändringar.
Ring gärna 0392 – 120 50 eller maila på info@hotellbjorkhaga.se för mer info.

Veckans menyer

Lunchmeny vecka 36

Måndag
Isterband med persiljestuvad potatis, serveras med kapris- och rödbetskompott

Tisdag
Gräslöks- och färskostbakad fiskfilé, serveras med kräftsås och fänkålscrudité

Onsdag
Nattbakad fläskkarré med ingefärssky samt äpple- och potatiswrap

Torsdag
Laxfjäril med äppelcidersås, citron och honungsbräserad savoykål

Fredag
Kycklingschnitzel med currybearnaise, wokat chiliris och rostade kokosflingor

Veckans alternativ
Viltfärsbiffar med kantarellsås och friterad svartkål

Veckans vegetariska
Rödbetsbiffar med fetaost och bulgursallad à la Björkhaga

145:-

(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka) Måndag – Fredag kl 11.30-14.00

Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1350:- (personligt)

Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50

Varmt välkomna!


Septembermeny

 Förrätt

Västerbottenspaj med stenbitsrom, crème fraîche, picklad rödlök och färsk gräslök

Varmrätt

Hjortytterfilé med grönpeppar- och sherrysås, honungsfrästa sockerärtor och kantarellkräm. Serveras med potatisbakelse.

eller

Smörstekt rödingfilé med citrussås, krondillspicklad gurka, friterade morötter och grillad citron

Dessert

Äppelsorbet och krämig vaniljmousse, serverad med karamelliserade äpplen och spröd rostad vit choklad

2-rätters 425:-
3-rätters 485:-

Bordsbokning på 0392-120 50 eller här i vår onlinebokning

Hjärtligt välkomna!


Á la carte

Serveras måndag - fredag
16.00-21.00

Á la cartemeny

Förboka gärna er meny när du bokar bord

Boka bord här 

Take away

Ring och beställ på
0392 – 120 50

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam