Restaurang - Björkhaga Hotell & Konferens
Boka online
Svenska English Deutch

Restaurang

Hos oss äter man gott och mår väl

Närproducerad mat och njutning

I vår restaurang på Björkhaga Hotell & Konferens serverar vi frukost, lunch, middag & helgmiddag. Vi brinner för att våra råvaror ska hålla en hög kvalitet och komma från närområdet för att gynna djur, natur, miljö och lokal handel.

Vi lagar i möjligaste mån all vår mat med lokala råvaror och gärna från skogens skafferi med bär, svampar och vilt. Vårt lokala viltslakteri, Viltboden på Hästbråten Gård, förser oss med bland annat hjort, rådjur, älg och charkuterier. Vår restaurang är även handikappanpassad.

 

Du hittar alla våra öppettider på sidan Öppettider.

Våra öppettider

FRUKOST

Mån –  Fre 07.00 - 09.30

Lör - Sön  07.30 - 10.00

LUNCH

Mån - Fre 11.30 - 14.00

RESTAURANG

Restaurangen är öppet mellan 11.30 och 21.00 måndag - lördag
Bordsbokning fram till 20.00

Söndagar för större sällskap.

Boka bord på 0392 - 120 50 eller här.

Med reservation för ändringar.
Ring gärna 0392 – 120 50 eller maila på info@hotellbjorkhaga.se för mer info.

Veckans menyer

Lunchmeny vecka 41

Måndag
Isterband med persiljestuvad potatis, serveras med kapris- och rödbetskompott

Tisdag
Gratinerad laxfilé med äppelcidersås och rostad broccolini

Onsdag
Nattbakad fläskkarré med grönpeppar- och apelsinsås
Toppas med friterad purjolök

Torsdag
Mandelpanerad torskfilé med gubbröra och färskriven pepparrot

Fredag
Fläskschnitzel med balsamvinägersås och picklad silverlök

Veckans alternativ
Rimmad oxbringa med senapssås, serveras med rotmos

Veckans vegetariska
Bulgursallad med chèvrekräm, solrospesto och grillad grön sparris

145:-

(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka) Måndag – Fredag kl 11.30-14.00

Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1350:- (personligt)

Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50

Varmt välkomna!


Oktobermeny

 Förrätt

Krämig skaldjurssoppa med cognacscrème fraiche, marinerade kräftstjärtar och finstrimlade sockerärter.
Serveras med nygrillad focaccia

Varmrätt

Helstekt oxfilé och fläskfilé.
Serveras med hallonvinägersås, portvinsstuvade kantareller, rotsakschips och broccolini

eller

Smörstekt gösfilé med vermouthsås och laxrom. Serveras med picklad silverlök och friterad svartkål

Dessert

Cheesecake med Daim och Baileys serveras med rårörda hallon, maräng och nötter

2-rätters 425:-
3-rätters 485:-

Bordsbokning på 0392-120 50 eller här i vår onlinebokning

Hjärtligt välkomna!


Á la carte

Serveras måndag - fredag
16.00-21.00

Á la cartemeny

Förboka gärna er meny när du bokar bord

Boka bord här 

Take away

Ring och beställ på
0392 – 120 50

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam