Restaurang - Björkhaga Hotell & Konferens
Boka online
Svenska English Deutch

Restaurang

Hos oss äter man gott och mår väl

Närproducerad mat och njutning

I vår restaurang på Björkhaga Hotell & Konferens serverar vi frukost, lunch, middag & helgmiddag. Vi brinner för att våra råvaror ska hålla en hög kvalitet och komma från närområdet för att gynna djur, natur, miljö och lokal handel.

Vi lagar i möjligaste mån all vår mat med lokala råvaror och gärna från skogens skafferi med bär, svampar och vilt. Vårt lokala viltslakteri, Viltboden på Hästbråten Gård, förser oss med bland annat hjort, rådjur, älg och charkuterier. Vår restaurang är även handikappanpassad.

 

Du hittar alla våra öppettider på sidan Öppettider.

Våra öppettider

FRUKOST

Mån –  Fre 07.00 - 09.30

Lör - Sön  07.30 - 10.00

LUNCH

Mån - Fre 11.30 - 14.00

RESTAURANG

Restaurangen är öppet mellan 11.30 och 21.00 måndag - lördag
Bordsbokning fram till 20.00

Söndagar för större sällskap.

Boka bord på 0392 - 120 50 eller här.

Med reservation för ändringar.
Ring gärna 0392 – 120 50 eller maila på info@hotellbjorkhaga.se för mer info.

Veckans menyer

Lunchmeny vecka 33

Måndag
Grillad kycklingfilé med ädelostsås, rostade rotfrukter samt en äppel- och chilikompott

Tisdag
Pocherad kolja med vitvinssås, friterade morötter och citrusolja

Onsdag
Nattbakad fläskkarré med gräddsås, rödkål och stekt delikatesspotatis

Torsdag
Ugnsbakad lax med Pernod-sås och spenatsallad

Fredag
Flankstek med madeirasky, syrad silverlök och vitlökscrème

Veckans alternativ
Boeuf Bourguignon med vitlökscremé och syltlök

Veckans vegetariska
Halstad halloumi med chilidressing och sommarsallad

145:-

(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka) Måndag – Fredag kl 11.30-14.00

Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1350:- (personligt)

Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50

Varmt välkomna!


Augusti-meny (med start vecka 33)

 Förrätt

Toast Hästbråten på kavring med örtslungad sallad och kryddostflarn

Varmrätt

Provencemarinerad ryggbiff med portersky, syrade gulbetor och parmesankräm

eller

Champagneångad rödtungarullad med kräftmousseline, rödlökscrudité och dillolja

Dessert

Butternut squash med havssalt – och nougatmousse samt rårörda skogsbär

2-rätters 425:-
3-rätters 485:-

Bordsbokning på 0392-120 50 eller här i vår onlinebokning

Hjärtligt välkomna!


Trädgårdsmenyn

Serveras måndag- söndag
16.00-21.00

Trädgårdsmenyn

Förboka gärna er meny när du bokar bord

Boka bord här 

Take away

Ring och beställ på
0392 – 120 50

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam