Restaurang
Hos oss äter man gott och mår väl
Närproducerad mat och njutning
I vår restaurang på Björkhaga Hotell & Konferens serverar vi frukost, lunch, middag & helgmiddag. Vi brinner för att våra råvaror ska hålla en hög kvalitet och komma från närområdet för att gynna djur, natur, miljö och lokal handel.
Vi lagar i möjligaste mån all vår mat med lokala råvaror och gärna från skogens skafferi med bär, svampar och vilt. Vårt lokala viltslakteri, Viltboden på Hästbråten Gård, förser oss med bland annat hjort, rådjur, älg och charkuterier. Vår restaurang är även handikappanpassad.
Du hittar alla våra öppettider på sidan Öppettider.
Våra öppettider
FRUKOST
Mån – Fre 07.00 - 09.30
Lör - Sön 07.30 - 10.00
LUNCH
Mån - Fre 11.30 - 14.00
RESTAURANG
Restaurangen är öppet mellan 11.30 och 21.00 måndag - lördag
Bordsbokning fram till 20.00
Söndagar för större sällskap.
Boka bord på 0392 - 120 50 eller här.
Med reservation för ändringar.
Ring gärna 0392 – 120 50 eller maila på info@hotellbjorkhaga.se för mer info.
Veckans menyer
Lunchmeny vecka 36
Måndag
Isterband med persiljestuvad potatis, serveras med kapris- och rödbetskompott
Tisdag
Gräslöks- och färskostbakad fiskfilé, serveras med kräftsås och fänkålscrudité
Onsdag
Nattbakad fläskkarré med ingefärssky samt äpple- och potatiswrap
Torsdag
Laxfjäril med äppelcidersås, citron och honungsbräserad savoykål
Fredag
Kycklingschnitzel med currybearnaise, wokat chiliris och rostade kokosflingor
Veckans alternativ
Viltfärsbiffar med kantarellsås och friterad svartkål
Veckans vegetariska
Rödbetsbiffar med fetaost och bulgursallad à la Björkhaga
145:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka) Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1350:- (personligt)
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Varmt välkomna!
Septembermeny
Förrätt
Västerbottenspaj med stenbitsrom, crème fraîche, picklad rödlök och färsk gräslök
Varmrätt
Hjortytterfilé med grönpeppar- och sherrysås, honungsfrästa sockerärtor och kantarellkräm. Serveras med potatisbakelse.
eller
Smörstekt rödingfilé med citrussås, krondillspicklad gurka, friterade morötter och grillad citron
Dessert
Äppelsorbet och krämig vaniljmousse, serverad med karamelliserade äpplen och spröd rostad vit choklad
2-rätters 425:-
3-rätters 485:-
Bordsbokning på 0392-120 50 eller här i vår onlinebokning
Hjärtligt välkomna!
Á la carte
Serveras måndag - fredag
16.00-21.00
Förboka gärna er meny när du bokar bord
Take away
Ring och beställ på
0392 – 120 50