Lunchmeny vecka 5 - Björkhaga Hotell & Konferens
Boka online
Svenska English Deutch

Måndag

Nattbakad fläskkarré med ingefärssky och grillad spetskål.

Tisdag

Pankopanerad strömmingsflundra med brynt smör, rårörda lingon och potatispuré.

Onsdag

Apelsin- och rosmaringlacerad kalkonstek med grönpepparsås och picklad rödkål.

Torsdag

Ört- och kräftfylld spättarullad med vermouthsås och broccolitimbal.

Fredag

Chipotlemarinerad ryggbiff med majsröra och bakad potatis.

Veckans alternativ

Viltfärslimpa fylld med bacon och cheddarost, serverad med rostad palsternacka, vinbärschutney och palsternackspuré.

Veckans vegetariska

Pestofylld portabellosvamp på en bädd av couscoussallad, toppad med basilikayoghurt.

145:-

(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00

 

Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1250:-
(personligt)

Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50

Varmt välkomna!

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam