Måndag
Grillad kycklingfilé med ädelostsås, rostade rotfrukter samt en äppel- och chilikompott
Tisdag
Pocherad kolja med vitvinssås, friterade morötter och citrusolja
Onsdag
Nattbakad fläskkarré med gräddsås, rödkål och stekt delikatesspotatis
Torsdag
Ugnsbakad lax med Pernod-sås och spenatsallad
Fredag
Flankstek med madeirasky, syrad silverlök och vitlökscrème
Veckans alternativ
Boeuf Bourguignon med vitlökscremé och syltlök
Veckans vegetariska
Halstrad halloumi med chilidressing och sommarsallad
145:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1350:-
(personligt)
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Varmt välkomna!