Måndag
Cajunstekt kyckling med jambalayaris och tigerdressing
Tisdag
Kokt kolja med ägg- och persiljesås serveras med smörslungade morötter
Onsdag
Porterstek med enbärsgräddsås serveras med fikon- och äppelkompott
Torsdag
Helstekt fläskytterfilé med pepparsås och örtslungad delikatesspotatis
Fredag
Flankstek med chasseursås, örtsmör och wokade grönsaker
Veckans alternativ
Nötfärsbiffar med ölbräserad lök och senapspicklad gurka
Veckans vegetariska
Thaigryta med gröncurry, chili, kokosmjölk och korianderdoftande äggnudlar
145:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1250:-
(personligt)
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Varmt välkomna!