Lunchmeny vecka 21 - Björkhaga Hotell & Konferens
Boka online
Svenska English Deutch

Måndag

Cajunstekt kyckling med jambalayaris och tigerdressing

Tisdag

Kokt kolja med ägg- och persiljesås serveras med smörslungade morötter

Onsdag

Porterstek med enbärsgräddsås serveras med fikon- och äppelkompott

Torsdag

Helstekt fläskytterfilé med pepparsås och örtslungad delikatesspotatis

Fredag

Flankstek med chasseursås, örtsmör och wokade grönsaker

Veckans alternativ

Nötfärsbiffar med ölbräserad lök och senapspicklad gurka

Veckans vegetariska

Thaigryta med gröncurry, chili, kokosmjölk och korianderdoftande äggnudlar

145:-

(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00

Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1250:-
(personligt)

Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50

Varmt välkomna!

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam