Måndag
Kalkonstek med apelsin- och rosmarinsås, serveras med örtslungad färskpotatis
Tisdag
Fiskgratäng med saffran och fänkål , serveras med gratinerad potatispuré
Onsdag
Mangoglaserad fläskytterfilé med chimichurri och soyasås samt ris med doft av koriander
Torsdag
Ugnsbakad torsk med färskriven pepparrot , brynt smör och skogschampinjoner från Franzéns i Tidaholm
Fredag
Kalvstek med rosépepparsås, serveras med vårprimörer
Veckans alternativ
Pannbiff med stekt lök, rödvinssky, kokt potatis och rårörda lingon
Veckans vegetariska
Grillad zucchini med couscous sallad och basilikadressing
135:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Ta med lunch hem 99:-
Tips!
Lunchkort med 10 luncher 1150:-
(personligt)
Varmt välkomna!