Kommande lunchmenyer
Vecka 7
Måndag
Kycklingfilé med curry- och äppelsås, friterade morötter och stekt chiliris
Tisdag
Pankopanerad flundrafilé med rostade solroskärnor, soltorkad tomatkräm och medelhavspotatis
Onsdag
Skånsk kalops med picklade rödbetor och slungad delikatesspotatis
Torsdag
Björkhagas soppbuffé med dessertbord
Fredag
Helstekt fläskfilé med portvinsstuvade champinjoner och vitlöksrostad potatis
Veckans alternativ
Pannbiff med tre sorters lök, rödvinssås och rårörda lingon
Veckans vegetariska
Indisk tofugryta med röda linser och myntayoghurt
vecka 8
Måndag
Rödvinsbräserad oxstek med rotselleripuré, ugnsrostade rotfrukter och smörslungad savoykål
Tisdag
Rimmad sejrygg med blomkålspuré, ärtor och rostade mandlar, serveras med kokt dillpotatis
Onsdag
Grillad kyckling med äppelsalsa, rostad potatis och grönsaksröra på fänkål, morot och palsternacka
Torsdag
Havets Wallenbergare med brynt smör tångkaviar och potatispuré
Fredag
Helstekt entrecôte med rödvinssås, svampragu och timjanrostad potatis
Veckans alternativ
Vilfärsbiff med blåbärssås, serveras med gräddstuvad purjolök
Veckans vegetariska
Rostad butternutpumpa med quinoa, grönkål och tahinisås
Vecka 9
Måndag
Chicken á la King serveras med dragonkräm och stekt örtris
Tisdag
Pocherad koljafilé med ägg-och persiljesås, serveras med smörslungade morötter
Onsdag
Lammstek med vinbärssås och krämig potatis gratäng
Torsdag
Ugnsbakad lax med dill- och citronsås serveras med ciderbräserad savoykål
Fredag
Pankopanerad fläskytterfilé med ädelostsås och råstekt rödlökspotatis
Veckans alternativ
Kalops med inlagda rödbetor och kokt potatis
Veckans vegetariska
Vegetarisk lasagne med spenat, ricotta, tomatsås och en krämig béchamelsås
145:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Varmt välkomna!