Kommande månadsmenyer
Här hittar du våra månadsmenyer i den mån vi har hunnit planera dem.
September
Förrätt:
Ört- och cheddargratinerad kräfttoast på balsamicoslungad höstsallad. Toppas med friterad svartkål och lime.
Varmrätt:
Helstekt hjortytterfilé med kantarell- och persiljemuffins, serveras med picklade rödbetor samt portvin- och blåbärssås
eller
Rimmad ugnsbakad torskrygg med kapris, färskriven pepparrot, skogschampinjoner och brynt smör
Dessert:
Hjortronparfait med rostad vitchoklad och dumleflarn serveras med myntamarinerade björnbär
Oktober
Förrätt:
Jordärtskockssoppa med rökt sidfläsk och pepparotskräm toppas med örtolja och jordärtskockschips
Varmrätt:
Halstrad ryggbiff med Björkhagas pepparsås, grillade cocktailtomater , solrospesto och ärtskott från Edelmans trädgård i Mullsjö
eller
Stekt gösfilé, serveras med champagnesås, laxrom, friterade morötter och dillpicklad gurka
Dessert:
Baileyspannacotta med rårörda hallon, toppas med rostade hasselnötter och chokladgarnityr
November
Förrätt:
Toast Hästbråten med rårörda havtorn, grönkålschips och picklad silverlök
Varmrätt:
Helstekt oxfilé med madeirasås, serveras med rucolakräm, friterade rotfrukter, broccolini och böngroddar från Edelmans trädgård i Mullsjö
eller
Halstrad röding med gräslökssås, serveras med Vermouthsås, limemarinerade räkor , grillad sparris och groddar från Edelmans trädgård i Mullsjö
Dessert:
Björkhagas cheesecake med tropisk fruktsalsa, serveras med vanilj- och kolasås
December
Julbord
2-rätters 395:-
3-rätters 435:-
Bordsbokning på 0392-120 50 eller här i vår onlinebokning
Hjärtligt välkomna!