Kommande helgmenyer - Björkhaga Hotell & Konferens
Boka online
Svenska English Deutch

Kommande helgmenyer

Vecka 24

Förrätt:

Kräfttoast toppad med sikrom och minizucchini, serveras på citrusslungad mixsallad.

Varmrätt:

Serranolindad Svensk fläskfilé med masalasås, servera med tomatpesto och grillad padrones

Fisk alternativ

Rimmad ugnsbakad torskrygg med källarrökt baconsida, brynt smör och färskriven pepparrot

Dessert:

Crème brûlée med vaniljkokta rabarber och knäckströ.

 

Vecka 25

Förrätt:

Svensk midsommartapas

(löksill på mandelpotatis, gräddfil, rödlök & gräslök
Matjesilltårta på kavring
Laxrullar fyllda med räkor och wasabi
Minilöjromstoast) 

Varmrätt:

Serranolindad Svensk fläskfilé med masalasås, servera med tomatpesto och grillad padrones

Fisk alternativ

Rimmad ugnsbakad torskrygg med källarrökt baconsida, brynt smör och färskriven pepparrot

Dessert:

Crème brûlée med vaniljkokta rabarber och knäckströ.

 

Vecka 26

Förrätt:

Räk- och kräftbakelse på bädd av sommarsallad, toppad med friterad ruccola.

Varmrätt:

Grönpeppar- och whiskeyglacerad kalvrygg med Kreolsk bearnaisesås, serveras med råstekt rödlökspotatis.

Dessert:

Jordgubbsmousse med passion- och mangosallad, toppad med rostade valnötter.

Tre rätter 395:-
Två rätter 335:-

Glöm inte att boka bord!

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam