Kommande månadsmenyer
Här hittar du våra månadsmenyer i den mån vi har hunnit planera dem.
April
Förrätt
Björkhagas ceviche med mango, avocado, chili, räkor och kräftor. Serveras med basilikapaj och syrlig limekräm
Varmrätt
Helstekt oxfilé med madeirasås och ruccolakräm, friterad kronärtskocka, broccolini och picklade sesamfrön
eller
Halstrad röding med gräslökssås serveras med Vermouthsås, grillad sparris och groddar från Edelmans trädgård i Mullsjö
Dessert
Kladdkaka med vaniljmarinerade hallon toppad med rostade pistagenötter
Maj
Förrätt
Grillad vit sparris med ängsyrahollandaise, rostade hasselnötter och friterade nässlor
Varmrätt
Kalvfilé med ramslökskräm, grillade cocktailtomater och picklad silverlök, serveras med potatis- och tryffelmuffins
eller
champagnepocherad rödtungafilé med chablisås, grillad lime, vårlök och skagenpotatis
Dessert
Vaniljparfait med kanelkokta rabarber, kardemummaflarn och lemoncurd
2-rätters 435:-
3-rätters 485:-
Bordsbokning på 0392-120 50 eller här i vår onlinebokning
Hjärtligt välkomna!