Kommande månadsmenyer
Här hittar du våra månadsmenyer i den mån vi har hunnit planera dem.
Trerättersmeny april
Förrätt
Dill- och prästostgratinerad räktoast, serverad på örtslungad sallad och toppad med tångkaviar
Varmrätt
Grillad ryggbiff, serveras med hallonvinägersås, ängsyrakräm, salladslök och toppad med ärtskott från Edelmans trädgård
eller
Stekt rödingfilé med kräfthollandaise, fänkål- och äpplecrudité, toppad med rostade hasselnötter och forellrom
Dessert
Hjortronparfait med kardemummaflarn, marängflingor och lakkamarinerad bärsymfoni
Trerättersmeny maj
Förrätt:
Grillad vitsparris med ramslöksbearnaise, serveras med rökt sidfläsk och friterade nässlor
Varmrätt:
Nattbakad kalventrecote med sherryvinägersås, toppad med örter från Edelmans trädgård samt rucola- och västerbottenkräm
eller
Torskrygg med sandefjordsås, serveras med vårprimörer och grillad citron. Toppas med hasselnötter
Dessert:
Chokladbrownie serveras med stjärnanis- och vaniljkokt rabarber, lättvispad grädde och toppas med knäckströ
Bordsbokning på 0392-120 50 eller här
Hjärtligt välkomna!