Måndag
Chicken á la King serveras med dragonkräm och stekt örtris
Tisdag
Pocherad koljafilé med ägg-och persiljesås, serveras med smörslungade morötter
Onsdag
Lammstek med vinbärssås och krämig potatis gratäng
Torsdag
Ugnsbakad lax med dill- och citronsås serveras med ciderbräserad savoykål
Fredag
Pankopanerad fläskytterfilé med ädelostsås och råstekt rödlökspotatis
Veckans alternativ
Kalops med inlagda rödbetor och kokt potatis
Veckans vegetariska
Vegetarisk lasagne med spenat, ricotta, tomatsås och en krämig béchamelsås
145:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1250:-
(personligt)
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Varmt välkomna!