MÅNDAG
Pasta penne med fläskfile, skogschampinjoner, vitlök och grädde,
toppad med färskriven parmesan & krossad svartpeppar
TISDAG
Pankopanerad spättafilé med curryremoulad & grillad lime
ONSDAG
Örtbräserad kycklingfilé med örtgårdskräm & grillade cocktailtomater
TORSDAG
Citron- och dillbakad koljafilé med potatisstomp & sandefjordsås
FREDAG
Nattbakad ryggbiff med tryffelsmör, balsamvinägersås & sötpotatisgratäng
VECKANS VEGETARISKA
Pasta penne med spenat, skogschampinjoner, vitlök och grädde,
toppad med färskriven parmesan och krossad svartpeppar
VECKANS ALTERNATIV
Nötfärsbiffar med gräddstuvad savoykål & calvadossås
125:-
(inkl. salladsbord, bröd, dricka, kaffe & kaka)
Serveras 11.30-14.00
Varmt välkommen!
Boka bord 0392-12050 / info@hotellbjorkhaga.se
Tips!
Köp gärna ett Lunchkort hos oss,
10 luncher för 1060:-