Måndag
Ciderglacerad kalkonstek med rosépepparsås, serveras med honungsslungade grönsaker
Tisdag
Rimmad koljafilé med gremolata, citrussås och ugnsrostade rotfrukter
Onsdag
Nötfärsbiff med stuvad savoykål , rödvin-och timjanssås
Torsdag
Cajunstekt laxfilé med jambalayaris och Björkhagas mangochutney
Fredag
Porterstek med örtbräserad syltlök, enbärsgräddsås och delikatesspotatis toppad med persilja
Veckans alternativ
Jägargryta med kantareller, rödvin och rosmarin, toppad med lingon- och pepparrotskräm
Vegetarisk alternativ
Sesampanerad tofu, serveras med hummus och ljummen bulgursallad
135:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Ta med lunch hem 99:-
Tips!
Lunchkort med 10 luncher 1150:-
(personligt)
Varmt välkomna!