Lunchmeny vecka 9 - Björkhaga Hotell & Konferens
Boka online
Svenska English Deutch

Måndag

Ciderglacerad kalkonstek med rosépepparsås, serveras med honungsslungade grönsaker

Tisdag

Rimmad koljafilé med gremolata, citrussås och ugnsrostade rotfrukter

Onsdag

Nötfärsbiff med stuvad savoykål , rödvin-och timjanssås

Torsdag

Cajunstekt laxfilé med jambalayaris och Björkhagas mangochutney

Fredag

Porterstek med örtbräserad syltlök, enbärsgräddsås och delikatesspotatis toppad med persilja

Veckans alternativ 

Jägargryta med kantareller, rödvin och rosmarin, toppad med lingon- och pepparrotskräm

Vegetarisk alternativ 

Sesampanerad tofu, serveras med hummus och ljummen bulgursallad

135:-

 

(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00

Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50

Ta med lunch hem 99:-

Tips!
Lunchkort med 10 luncher 1150:-

(personligt)

Varmt välkomna!

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam