Måndag
Rödvinsbräserad oxstek med rotselleripuré, ugnsrostade rotfrukter och smörslungad savoykål
Tisdag
Rimmad sejrygg med blomkålspuré, ärtor och rostade mandlar, serveras med kokt dillpotatis
Onsdag
Grillad kyckling med äppelsalsa, rostad potatis och grönsaksröra på fänkål, morot och palsternacka
Torsdag
Havets Wallenbergare med brynt smör tångkaviar och potatispuré
Fredag
Nattbakad ryggbiff med rödvinssås, svampragu och timjanrostad potatis
Veckans alternativ
Viltfärsbiff med blåbärssås, serveras med gräddstuvad purjolök
Veckans vegetariska
Rostad butternutpumpa med quinoa, grönkål och tahinisås
145:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1250:-
(personligt)
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Varmt välkomna!