Måndag
Pannbiff med tre sorters lök, serveras med rödvinssås, saltgurka, lingon och kokt potatis.
Tisdag
Smörstekt fiskfilé med gräslökssås, grillade cocktailtomater och krossad potatis á la Björkhaga.
Onsdag
Boeuf bourguignon med rökt sidfläsk och rotfrukter, serveras med örtkräm.
Torsdag
Soppbuffé med husets dessertbord
Fredag
Piccata Milanese , serveras med basilika- och tomatsås samt wokat paprika ris.
Veckans alternativ
Bacon- och äppelfylld kycklingfilé, serveras med Calvadossås, röd vinbärsgelé och toppas med friterad ruccola
Vegetarisk alternativ
Pankopanerad rotsellerischnitzeln, serveras med tomatsås och potatis med doft av bryntsmör.
135:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Ta med lunch hem 99:-
Tips!
Lunchkort med 10 luncher 1150:-
(personligt)
Varmt välkomna!