Måndag
Kyckling Marengo, serveras med örtrostad potatis och oreganodressing
Tisdag
Kokt kolja med ägg- och persiljesås, serveras med smörslungade morötter
Onsdag
Viltfärsbullar med gräddig tranbärssås och Björkhagas pressgurka, serveras med potatispuré
Torsdag
Kräftfylld flundrafilé med citronsås, tomat- och kapriskompott och friterad svartkål
Fredag
Grillad flankstek med chasseursås, picklad silverlök och körvelkräm
Veckans alternativ
Pasta tagliatelle med fläskfilé, gorgonzola och solrospesto, toppas med parmesanflakes
Vegetarisk alternativ
Pasta tagliatelle med skogschampinjoner, gorgonzola, parmesanflakes och solrospesto
135:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Ta med lunch hem 99:-
Tips!
Lunchkort med 10 luncher 1150:-
(personligt)
Varmt välkomna!