Lunchmeny vecka 7 - Björkhaga Hotell & Konferens
Boka online
Svenska English Deutch

Måndag

Kyckling Marengo, serveras med örtrostad potatis och oreganodressing

Tisdag

Kokt kolja med ägg- och persiljesås, serveras med smörslungade morötter

Onsdag

Viltfärsbullar med gräddig tranbärssås och Björkhagas pressgurka, serveras med potatispuré

Torsdag

Kräftfylld  flundrafilé med citronsås, tomat- och kapriskompott och friterad svartkål

Fredag

Grillad flankstek med chasseursås, picklad silverlök och körvelkräm

Veckans alternativ 

Pasta tagliatelle med fläskfilé, gorgonzola och solrospesto, toppas med parmesanflakes

Vegetarisk alternativ 

Pasta tagliatelle med skogschampinjoner, gorgonzola, parmesanflakes och solrospesto

135:-

 

(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00

Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50

Ta med lunch hem 99:-

Tips!
Lunchkort med 10 luncher 1150:-

(personligt)

Varmt välkomna!

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam