Måndag
Skånsk kalops med picklade rödbetor, persiljekräm och kokt potatis
Tisdag
Fiskgratäng med smak av saffran och fänkål, serveras med gratinerad potatispuré
Onsdag
Lammstek med vinbärssås serveras med potatisgratäng och myntayoghurt
Torsdag
Bakad kyckling med basilika- och soltorkad tomat, serveras med pestorostad delikatesspotatis
Fredag
Wallenbergare med klassiska tillbehör
Veckans alternativ
Nattbakad fläskkarré med dijonsenapsås, picklad rödlök, friterad ruccola och ärtskott från Edelmans trädgårdar i Mullsjö
Vegetarisk alternativ
Grillad halloumi med couscoussallad, serveras med persiljekräm och toppad med ärtskott från Edelmans trädgårdar
135:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Ta med lunch hem 99:-
Tips!
Lunchkort med 10 luncher 1150:-
(personligt)
Varmt välkomna!