Lunchmeny vecka 5 - Björkhaga Hotell & Konferens
Boka online
Svenska English Deutch

Måndag

Skånsk kalops med picklade rödbetor, persiljekräm och kokt potatis

Tisdag

Fiskgratäng med smak av saffran  och fänkål, serveras med gratinerad potatispuré

Onsdag

Lammstek med vinbärssås serveras med potatisgratäng och myntayoghurt

Torsdag

Bakad kyckling med basilika- och soltorkad tomat, serveras med  pestorostad delikatesspotatis

Fredag

Wallenbergare med klassiska tillbehör

Veckans alternativ 

Nattbakad fläskkarré med dijonsenapsås, picklad rödlök, friterad ruccola och ärtskott från Edelmans trädgårdar i Mullsjö

Vegetarisk alternativ 

Grillad halloumi med couscoussallad, serveras med persiljekräm och toppad med ärtskott från Edelmans trädgårdar

135:-

 

(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00

Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50

Ta med lunch hem 99:-

Tips!
Lunchkort med 10 luncher 1150:-

(personligt)

Varmt välkomna!

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam