Måndag
Nattbakad fläskkarré med ingefärssky och grillad spetskål.
Tisdag
Pankopanerad strömmingsflundra med brynt smör, rårörda lingon och potatispuré.
Onsdag
Apelsin- och rosmaringlacerad kalkonstek med grönpepparsås och picklad rödkål.
Torsdag
Ört- och kräftfylld spättarullad med vermouthsås och broccolitimbal.
Fredag
Chipotlemarinerad ryggbiff med majsröra och bakad potatis.
Veckans alternativ
Viltfärslimpa fylld med bacon och cheddarost, serverad med rostad palsternacka, vinbärschutney och palsternackspuré.
Veckans vegetariska
Pestofylld portabellosvamp på en bädd av couscoussallad, toppad med basilikayoghurt.
145:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1250:-
(personligt)
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Varmt välkomna!