Måndag
Nattbakad marinerad kalkon, serveras med brysselkål, rökt fläsksida samt honung- och äppelcidersås
Tisdag
Senapsmarinerad strömming, serveras med potatispuré, rårörda lingon, gröna ärtor och citron
Onsdag
Persilja- och äppel fyllda viltfärsjärpar, serveras med picklad rödkål och lingongräddsås.
Torsdag
Björkhagas soppbuffé med dessertbord
Fredag
Fläskschnitzel med cafe de paris smör och pommes chateau
Veckans alternativ
Rimmad oxbringa med rotmos och skånsk senap
Vegetarisk alternativ
Kantarell- och purjolökslasagne med pepparrot och lingonkräm. Toppas med friterad svartkål
135:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Ta med lunch hem 99:-
Tips!
Lunchkort med 10 luncher 1150:-
(personligt)
Varmt välkomna!