Måndag
Svartpeppar- och honungsdoftande nötstek med Björkhagas pepparsås serveras med spetskål
Tisdag
Tapenadöverbakad koljafilé med basilikadressing och krossad medelhavspotatis
Onsdag
Sydfransk köttgryta med rotfrukter, rödvin, rökt sidfläsk och dragonkräm
Torsdag
Soppbuffé med Ciccis fantastiska dessertbord
Fredag
Fläskfilé med murkelsås serveras med rotfruktsgratäng och friterad jordärtskocka
Veckans alternativ
Baconlindad kycklingfilé med ädelostsås och röd vinbärsgelé
Veckans vegetariska
Morot och selleribiff med rostad tomatsås och oreganochips
145:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Varmt välkomna!