Måndag
Isterband med persiljestuvad potatis, serveras med kapris- och rödbetskompott
Tisdag
Gratinerad laxfilé med äppelcidersås och rostad broccolini
Onsdag
Nattbakad fläskkarré med grönpeppar- och apelsinsås
Toppas med friterad purjolök
Torsdag
Mandelpanerad torskfilé med gubbröra och färskriven pepparrot
Fredag
Fläskschnitzel med balsamvinägersås och picklad silverlök
Veckans alternativ
Rimmad oxbringa med senapssås, serveras med rotmos
Veckans vegetariska
Bulgursallad med chèvrekräm, solrospesto och grillad grön sparris
145:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1350:-
(personligt)
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Varmt välkomna!