MÅNDAG
Texmex-biffar med majs, chilisalsa och ugnsrostad delikatesspotatis med kummin och vitlök
TISDAG
Pasta tagliatelle med kräftstjärtar, lax, zucchini, lime och vitt vin
ONSDAG
Kanelstekt fläskkarré med calvadossås och äppel- och fikonchutney
TORSDAG
Torskfilé med stenbitsrom, vitvinssås, grillad citron och friterad purjolök
FREDAG
Slottsstek med klassiska tillbehör
VECKANS VEGETARISKA
Svamplasagne med höstsallad och persilja- och västernbottenkräm
VECKANS ALTERNATIV
Örtbräserad kycklingfilé med rosépepparsås och picklad rödkål
135:-
(inkl. salladsbord, bröd, dricka, kaffe & kaka)
Serveras 11.30-14.00
Varmt välkommen!
Boka bord 0392-12050 / info@hotellbjorkhaga.se
Tips!
Köp gärna ett Lunchkort hos oss,
10 luncher för 1150:-