Måndag
Oxgryta med rotfrukter, rödvin, rökt sidfläsk serveras med örtagårdskräm
Tisdag
Kummelfilé med grön vitvinssås och gräslöksslungad delikatesspotatis
Onsdag
Färskostfylld kycklingfilé med rosépepparsås och äppelchutney
Torsdag
Havets Wallenbergare med brynt smör, gröna ärtor och potatispuré
Fredag
Porterstek med enbärsgräddsås och honungsslungad smålök
Veckans alternativ
Pytt i panna med chilibearnaise , inlagda rödbetor , saltgurka och stekt ägg
Veckans vegetariska
Vegetarisk pytt i panna med inlagda rödbetor , saltgurka och stekt ägg
145:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Varmt välkomna!