Lunchmeny vecka 4 - Björkhaga Hotell & Konferens
Boka online
Svenska English Deutch

Måndag

Viltgryta med enbär, rotfrukter och kantareller, toppas med rökt sidfläsk och timjankräm

Tisdag

Cajunstekt laxfilé med tigerdressing och jambalayaris

Onsdag

Biff á la Lindström, serveras med gräddsås och saltgurka

Torsdag

Havets Wallenbergare med brynt smör, gröna ärtor och potatispuré

Fredag

Porterstek, serveras med sherrysås och tryffelkräm, toppas med friterad svartkål.

Veckans alternativ 

Pytt i panna med stekt ägg, inlagda rödbetor och chilibearnaise

Vegetarisk alternativ 

Vegetarisk pytt i panna, serveras med stekt ägg, inlagda rödbetor och chilibearnaise

135:-

(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00

Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50

Lunch att ta med 99:-

Tips
Köp ett lunchkort med 10 luncher på för 1150:-
(kortet är personligt)

Varmt välkomna!

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam