Måndag
Viltgryta med enbär, rotfrukter och kantareller, toppas med rökt sidfläsk och timjankräm
Tisdag
Cajunstekt laxfilé med tigerdressing och jambalayaris
Onsdag
Biff á la Lindström, serveras med gräddsås och saltgurka
Torsdag
Havets Wallenbergare med brynt smör, gröna ärtor och potatispuré
Fredag
Porterstek, serveras med sherrysås och tryffelkräm, toppas med friterad svartkål.
Veckans alternativ
Pytt i panna med stekt ägg, inlagda rödbetor och chilibearnaise
Vegetarisk alternativ
Vegetarisk pytt i panna, serveras med stekt ägg, inlagda rödbetor och chilibearnaise
135:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Lunch att ta med 99:-
Tips
Köp ett lunchkort med 10 luncher på för 1150:-
(kortet är personligt)
Varmt välkomna!