Lunchmeny vecka 37 - Björkhaga Hotell & Konferens
Boka online
Svenska English Deutch

Måndag
Nattbakad fläskytterfilé med ädelostsås och svartvinbärsgelé

Tisdag
Pankopanerad flundrafilé serveras med dansk remouladsås och örtpotatis

Onsdag
Porterstek med ölbräserad syltlök och rotfruktsgratäng

Torsdag
Rimmad ugnsbakad koljafilé med färska rödbetor, brynt smör, kapris och riven pepparrot

Fredag
Kalvsfärsbiffar med portvinsstuvade champinjoner och picklad rödlök

Veckans alternativ
Skånsk kalops med inlagda rödbetor och persiljekräm

Veckans vegetariska
Rotsellerischnitzel med persiljekräm toppad med friterade morötter

145:-

(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00

Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1350:-
(personligt)

Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50

Varmt välkomna!

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam