Måndag
Kanelstekt fläskkarré med ingefärssås, serveras med potatis- och äppelwraps
Tisdag
Senapsmarinerad strömmingsflundra med potatispuré , rårörda lingon och gröna ärtor
Onsdag
Cajunstekt kycklingfilé, serveras med Jambalayaris och chilidressing
Torsdag
Medelhavsinspirerad kummelfilé med soltorkad tomat, pinjenötter, kapris och basilikakräm
Fredag
Kalvfärsbiffar med portvinsstuvade champinjoner och persiljepesto
Veckans alternativ
Rimmad oxbringa med rotmos och pepparrotssås
Veckans vegetariska
Pankopanerad rotsellerischnitzel toppad med rostade sesamfrön
135:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Ta med lunch hem 99:-
Tips!
Lunchkort med 10 luncher 1150:-
(personligt)
Varmt välkomna!