Måndag
Apelsin- och rosmarinsmarinerad kalkonstek serveras med honungsglaserade haricots verts
Tisdag
Pestoöverbakad kummelfilé med soltorkad tomatsås, rostade pinjenötter och krossad örtpotatis
Onsdag
Viltgryta med svamp, rödvin och rotfrukter toppad med pepparrotskräm
Torsdag
Rimmad torskfilé med limemarinerade räkor och gräslökssås
Fredag
Pankopanerad fläsknoisette med chasseur-sås och potatis à la provençale
Veckans alternativ
Senaps- och persiljejärpar serveras med lingongräddsås och äppelchutney
Veckans vegetariska
Zucchinifritters med tomat- och basilikasås och picklad rödkål
145:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1350:-
(personligt)
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Varmt välkomna!