Lunchmeny vecka 34 - Björkhaga Hotell & Konferens
Boka online
Svenska English Deutch

Måndag
Apelsin- och rosmarinsmarinerad kalkonstek serveras med honungsglaserade haricots verts

Tisdag
Pestoöverbakad kummelfilé med soltorkad tomatsås, rostade pinjenötter och krossad örtpotatis

Onsdag
Viltgryta med svamp, rödvin och rotfrukter toppad med pepparrotskräm

Torsdag
Rimmad torskfilé med limemarinerade räkor och gräslökssås

Fredag
Pankopanerad fläsknoisette med chasseur-sås och potatis à la provençale

Veckans alternativ
Senaps- och persiljejärpar serveras med lingongräddsås och äppelchutney

Veckans vegetariska
Zucchinifritters med tomat- och basilikasås och picklad rödkål

145:-

(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00

Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1350:-
(personligt)

Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50

Varmt välkomna!

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam