Lunchmeny vecka 3 - Björkhaga Hotell & Konferens
Boka online
Svenska English Deutch

Måndag
Isterband med persiljestuvad potatis och inlagda rödbetor

Tisdag
Skaldjursgratinerad laxfilé med äppelcidersås, citron-och honungsbräserad savoykål

Onsdag
Älgfärsbiffar med murkelsås och skogsbärschutney

Torsdag
Rimmad ugnsbakad koljafilé med brynt smör, kapris och rökt sidfläsk toppad med färskriven pepparrot

Fredag
Fläskschnitzel med portvinssås och picklad silverlök

Veckans alternativ
Pasta penne med biff gorgonzola med Björkhagas persiljepesto

Veckans vegetariska
Pasta penne med skogschampinjoner , gorgonzola och Björkhagas persiljepesto

145:-

(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00

Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50

Varmt välkomna!

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam