Lunchmeny vecka 26 - Björkhaga Hotell & Konferens
Boka online
Svenska English Deutch

Måndag

Sommarbuffé

Tisdag

Sommarbuffé

Onsdag

Ugnsbakad laxöring med citrussås och fänkålscrudité

Torsdag

Italienska färsbiffar med soltorkade tomater och rostade pinjenötter.
Serveras med ugnsbakade färskpotatis

Fredag

Nattbakad fläskkarré med rödvinssky och kryddsmör.

Veckans alternativ

(onsdag – fredag)
Rimmad oxbringa med pepparrotssås och rostade rotfrukter

Veckans vegetariska

(onsdag – fredag)
Pankopanerad rotsellerischnitzel med sojamajonnäs och friterade morötter

145:-

(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00

Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50

Tips!
Lunchkort med 10 luncher 1250:- (personligt)

Varmt välkomna!

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam