MÅNDAG
Senap- och persiljejärpar med gräddsås & honungslungade sockerärtor
TISDAG
Stekt strömming med gröna ärtor, brynt smör, rårörda lingon & potatismos
ONSDAG
Örtbräserad kalkonstek med calvadossås & potatis- och äppelwraps
TORSDAG
Ugnsbakad kojafilé med limemarinerade räkor & dill- och vitvinssås
FREDAG
Helstekt fläskfilé med tacokräm & potatisgratäng
VECKANS VEGETARISKA
Currygryta med myntayoghurt & wokat grönsaksris
VECKANS ALTERNATIV
Rimmad oxbringa med pepparrotssås & friterade morötter
135:-
(inkl. salladsbord, bröd, dricka, kaffe & kaka)
Serveras 11.30-14.00
Varmt välkommen!
Boka bord 0392-12050 / info@hotellbjorkhaga.se
Tips!
Köp gärna ett Lunchkort hos oss,
10 luncher för 1150:-