Måndag
Porterstek med gräddsås, gelé och picklad gurka
Tisdag
Rimmad ugnsbakad kummelfilé med Vermouthsås, serveras med grillade cocktailtomater och dill
Onsdag
Helstekt rostbiff med dijonkräm, rostad lök och krämig potatisgratäng
Torsdag
Helstekt fläskfilé serveras med kantarellsås och kokt potatis
Fredag
Kalvfärsbiff, serveras med grönpepparsås och sommarprimörer
Veckans alternativ
Björkhagas Ceasarsallad med krispiga krutonger, kyckling och bacon
Veckans vegetariska
Rotfruktsbiffar med picklad silverlök, ruccolakräm och parmesanchips
135:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Ta med lunch hem 99:-
Tips!
Lunchkort med 10 luncher 1150:-
(personligt)
Varmt välkomna!