Måndag
Svartvinbärsbräserad vårstek serveras med gräddstuvad purjolök, rödvinssky och pressgurka.
Tisdag
Skaldjursöverbakad laxfilé med äppelcidersås och honungsbakad savoykål
Onsdag
Kanelstekt fläskkarré med ingefärssås och grillad cocktailtomat
Torsdag
lunchstängt
(restaurangen öppnar 15.00)
Fredag
Stekt kycklingfilé serveras med ädelostsås, gelé och haricovert
Veckans alternativ
Björkhagas pytt i panna med picklade rödbetor, saltgurka, stekt ägg och chilibearnaise
Veckans vegetariska
Vegetarisk pytt i panna med picklade rödbetor, saltgurka, stekt ägg och chilibearnaise
145:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1250:-
(personligt)
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Varmt välkomna!