Lunchmeny vecka 21 - Björkhaga Hotell & Konferens
Boka online
Svenska English Deutch

Måndag

Cajunstekt kycklingfilé med bourbonsås , serveras med Louisiana potatis

Tisdag

Havets Wallenbergare med brynt smör, gröna ärtor och potatispuré

Onsdag

Sydfransk köttgryta med rökt sidfläsk, rödvin och champinjoner från Franzés i Tidaholm

Torsdag

Viltfärsjärpar med Calvadossås, serveras med äppel- och rödlöksmarmelad

Fredag

Fläskschnitzel med persiljesmör, Madeirasky och ugnsrostad sparrispotatis

Veckans alternativ

Kallrökt lax med dillstuvad potatis, serveras med senap- och honungssås

Veckans vegetariska

Pestofylld portabellosvamp med grillad sparris och dillslungad färskpotatis

135:-

(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00

Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50

Ta med lunch hem 99:-

Tips!
Lunchkort med 10 luncher 1150:-

(personligt)

Varmt välkomna!

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam