Måndag
Cajunstekt kycklingfilé med bourbonsås , serveras med Louisiana potatis
Tisdag
Havets Wallenbergare med brynt smör, gröna ärtor och potatispuré
Onsdag
Sydfransk köttgryta med rökt sidfläsk, rödvin och champinjoner från Franzés i Tidaholm
Torsdag
Viltfärsjärpar med Calvadossås, serveras med äppel- och rödlöksmarmelad
Fredag
Fläskschnitzel med persiljesmör, Madeirasky och ugnsrostad sparrispotatis
Veckans alternativ
Kallrökt lax med dillstuvad potatis, serveras med senap- och honungssås
Veckans vegetariska
Pestofylld portabellosvamp med grillad sparris och dillslungad färskpotatis
135:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Ta med lunch hem 99:-
Tips!
Lunchkort med 10 luncher 1150:-
(personligt)
Varmt välkomna!