Lunchmeny vecka 20 - Björkhaga Hotell & Konferens
Boka online
Svenska English Deutch

Måndag

Kalkonstek med apelsin- och rosmarinsås, serveras med örtslungad färskpotatis

Tisdag

Fiskgratäng med saffran och fänkål , serveras med gratinerad potatispuré

Onsdag

Mangoglaserad fläskytterfilé med chimichurri och  soyasås samt ris med doft av koriander

Torsdag

Ugnsbakad torsk med färskriven pepparrot  , brynt smör och skogschampinjoner från Franzéns i Tidaholm

Fredag

Kalvstek med rosépepparsås, serveras med vårprimörer

Veckans alternativ

Pannbiff med stekt lök, rödvinssky, kokt potatis och rårörda lingon

Veckans vegetariska

Grillad zucchini med couscous sallad och basilikadressing

135:-

(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00

Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50

Ta med lunch hem 99:-

Tips!
Lunchkort med 10 luncher 1150:-

(personligt)

Varmt välkomna!

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam