Måndag
Raggmunk med stekt fläsk, serveras med rårörda lingon
Tisdag
Stekt flundrafilé med Dansk remouladsås och dillslungad delikatesspotatis
Onsdag
Biff stroganoff med wokat paprikaris och ajvarkräm
Torsdag
Tapenadöverbakad koljafilé, serveras med citron- och basilikasås , soltorkad tomat, rostade pinjenötter och medelhavspotatis
Fredag
Kycklingschnitzel och portvinssås, serveras med ädelostgratäng
Veckans alternativ
Nötfärsbiffar med rosmarin och grönpepparsås, serveras med rödlöksmarmelad
Vegetarisk alternativ
Pasta tagliatelle med skogschampinjoner, purjolök, vittvin, grädde och grovmalen svartpeppar
135:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Varmt välkomna!