Lunchmeny vecka 2 - Björkhaga Hotell & Konferens
Boka online
Svenska English Deutch

Måndag

Raggmunk med stekt fläsk, serveras med rårörda lingon

Tisdag

Stekt flundrafilé med Dansk remouladsås och dillslungad delikatesspotatis

Onsdag

Biff stroganoff med wokat paprikaris och ajvarkräm

Torsdag

Tapenadöverbakad koljafilé, serveras med citron- och basilikasås , soltorkad tomat, rostade pinjenötter och medelhavspotatis

Fredag

Kycklingschnitzel och portvinssås, serveras med ädelostgratäng

Veckans alternativ 

Nötfärsbiffar med rosmarin och grönpepparsås, serveras med rödlöksmarmelad

Vegetarisk alternativ 

Pasta tagliatelle med skogschampinjoner, purjolök, vittvin, grädde och grovmalen svartpeppar

135:-

 

(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00

Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50

Varmt välkomna!

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam