MÅNDAG
Senap- och persiljejärpar med gräddstuvad purjolök och rödvinsås
TISDAG
Ugnsbakad rimmad sejrygg med gräslöksås och fänkålscrudité
ONSDAG
Cajunbräserad kycklingfilé med jambalayaris och chilikräm
TORSDAG
Fisk- och skaldjurslasagne med vårsallad och limedressing
FREDAG
Pankopanerad fläsknoisette med hoisinisås och ingefärsnudlar
VECKANS VEGETARISKA
Kantarellasagne med picklade betor
VECKANS ALTERNATIV
Marinerad kalvstek med ramslökskräm och äppelcidersås
135:-
(inkl. salladsbord, bröd, dricka, kaffe & kaka)
Serveras 11.30-14.00
Varmt välkommen!
Boka bord 0392-12050 / info@hotellbjorkhaga.se
Tips!
Köp gärna ett Lunchkort hos oss,
10 luncher för 1150:-