Måndag
Aprikos- och katrinplommon fylld karré, serveras med rosépepparsås och baconstekt sparrispotatis
Tisdag
Pankopanerad flundra med ramslökskräm och grillad spetskål
Onsdag
Kålpudding med lingongräddsås och smörslungade morötter
Torsdag
Fisk- och skaldjursgratäng, serveras med dillaioli och fänkålscrudité
Fredag
Bacon- och färsostfylld kalkonstek på bädd av rostad blomkål och calvadossås
Veckans alternativ
Pytt i panna med inlagda rödbetor, chilibearnaise och stekt ägg
Veckans vegetariska
Rotsellerischnitzel med parmesangratinerad grön sparris och nobiadressing
135:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Ta med lunch hem 99:-
Tips!
Lunchkort med 10 luncher 1150:-
(personligt)
Varmt välkomna!