Lunchmeny vecka 17 - Björkhaga Hotell & Konferens
Boka online
Svenska English Deutch

Måndag

Aprikos- och katrinplommon fylld karré, serveras med rosépepparsås och baconstekt sparrispotatis

Tisdag

Pankopanerad flundra med ramslökskräm och grillad spetskål

Onsdag

Kålpudding med lingongräddsås och smörslungade morötter

Torsdag

Fisk- och skaldjursgratäng, serveras med dillaioli och fänkålscrudité

Fredag

Bacon- och färsostfylld kalkonstek på bädd av rostad blomkål och calvadossås

Veckans alternativ

Pytt i panna med inlagda rödbetor, chilibearnaise och stekt ägg

Veckans vegetariska

Rotsellerischnitzel med parmesangratinerad grön sparris och nobiadressing

135:-

(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00

Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50

Ta med lunch hem 99:-

Tips!
Lunchkort med 10 luncher 1150:-

(personligt)

Varmt välkomna!

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam