MÅNDAG ANNANDAG PÅSK
STÄNGT
TISDAG
Fylld flundrafilé med sandefjordsås & skagenpotatis
ONSDAG
Apelsinbräserad kalkonstek med grönpepparsås & picklad rödkål
TORSDAG
Rimmad ugnsbakad koljafilé med soltorkad tomat, pinjenötter & parmesan,
serveras med basilikaslungad delikatesspotatis
FREDAG
Helstekt fläskfilé med blandsvampsås & houngsslungade haricots verts
VECKANS VEGETARISKA
Pasta Penne med tomat- och basilikasås, färskriven parmesan & krossad svartpeppar
VECKANS ALTERNATIV
Pasta Carbonara med färskriven parmesan, pico de gallo & krossad svartpeppar
135:-
(inkl. salladsbord, bröd, dricka, kaffe & kaka)
Serveras 11.30-14.00
Varmt välkommen!
Boka bord 0392-12050 / info@hotellbjorkhaga.se
Tips!
Köp gärna ett Lunchkort hos oss,
10 luncher för 1150:-