Måndag
Kycklingfilé med röd currysås, serveras med sojamajonnäs, rostade sesamfrön och friterad purjolök
Tisdag
Pestoöverbakad koljafilé med soltorkade tomater, pinjenötter och medelhavspotatis
Onsdag
Påskbuffé – 290:-
Torsdag
Påskbuffé – 290:-
Fredag
Påskmiddag kl. 13.00–20.00
Veckans alternativ (mån & tis)
Viltstek med portvins- och rosmarinsås, serveras med picklad rödkål
Veckans vegetariska (mån & tis)
Grillad spetskål med chèvre, hasselnötter, friterad kapris och brynt smör
145:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1250:-
(personligt)
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Varmt välkomna!