Måndag
Apelsin- och honungsglacerad kalkonstek serveras med gräddsås med doft av rosmarin
Tisdag
Fiskgratäng med tomat och purjolök serveras med västkustpotatis toppas med kräftstjärtar
Onsdag
Nattbakad fläskkarré med rosépepparssås och örtrostade morötter
Torsdag
Vitvinspocherad torskfilé med ramslökskräm och grillad tomat
Fredag
Kalvfärsbiffar med potatispuré, rårörda lingon, gröna ärtor och portvinssås
Veckans alternativ
Björkhagas pytt i panna med stekt ägg, rödbetor, saltgurka och chilibearnaise
Veckans vegetariska
Rotfrukts pytt i panna med stekt ägg , rödbetor, saltgurka och chilibearnaise
145:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1250:-
(personligt)
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Varmt välkomna!