Måndag
Högrevsgryta med rödvin, rökt sidfläsk och rotfrukter
Tisdag
Rimmad kolja med skogschampinjoner, brynt smör, pepparrot och dillslungad delikatesspotatis
Onsdag
Biff à la Lindström med gräddsås, persiljekräm och saltgurka
Torsdag
Flundrarullader med kräftsås serveras med fänkål- och citrussallad
Fredag
Porterstek med ölbräserad smålök och enbärsgräddsås
Veckans alternativ
Färskostfylld kycklingfilé med grönpepparsås och picklad silverlök
Veckans vegetariska
Morots- och palsternacksbiff med honungstekt savoykål och yoghurt med smak av dragon
145:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Tips Köp gärna ett lunchkort hos oss: 10 luncher för 1250:-
(personligt)
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Varmt välkomna!