MÅNDAG
Kanelstekt fläskkarré med ingefärssky & persiljepotatis
TISDAG
Senapsmarinerad strömming med gröna ärtor, rårörda lingon & potatispuré
ONSDAG
Bacon- och äppelfylld köttfärslimpa med rosépepparsås & picklad morot
TORSDAG
Honung- och senapsbakad lax med vitvinssås, toppad med rostad mandel & finhackad gräslök
FREDAG
Kalvstek med honungsslungad syltlök, rökt sidfläsk & potatis provencale
VECKANS VEGETARISKA
Krämig champinjonstroganoff med friterade rotsaker & örtris
VECKANS ALTERNATIV
Skånsk kalops med picklade betor, persiljekräm & kokt potatis
125:-
(inkl. salladsbord, bröd, dricka, kaffe & kaka)
Serveras 11.30-14.00
Varmt välkommen!
Boka bord 0392-12050 / info@hotellbjorkhaga.se
Tips!
Köp gärna ett Lunchkort hos oss,
10 luncher för 1060:-