Måndag
Kanelstekt fläskkarré, serveras med ingefärssky och potatiswraps
Tisdag
Örtpanerad flundra med kräftskagen och grillad citron
Onsdag
Biff stroganoff, serveras med ajvarkräm och wokat paprikaris
Torsdag
Rimmad torsk med rödbetor, kapris och brynt smör
Fredag
Kalvfärsbiffar med portvinsstuvade champinjoner, toppad med friterade morötter
Veckans alternativ
Pytt i panna med stekt ägg, saltgurka och Björkhagas chilibearnaise
Vegetarisk alternativ
Vegetarisk rotsaksbiff med tzatziki, rostade pinjenötter och picklad rödkål
135:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Boka gärna bord här eller ring oss på 0392-120 50
Ta med lunch hem 99:-
Tips!
Lunchkort med 10 luncher 1150:-
(personligt)
Varmt välkomna!