Trerättersmeny November - Björkhaga Hotell & Konferens
Boka online
Svenska English Deutch

Menyn serveras till och med 20 november sen är det julbord

Förrätt

Toast Hästbråten på smörstekt kavring, serveras med rårörda havtorn, svartkålschips cheddar- och persiljecrunch

Varmrätt

Grillad ryggbiff med pumpakräm, rökt sidfläsk, rödvinsreduktion och honungsstekt silverlök
eller
Smörstekt gösfilé med champagnesås, grillad lime, dillpicklad gurka och friterade morötter

Dessert

Björnbär- och vitchokladparfait, serveras med rommarinerade hallon och krossade valnötter

2-rätters 395:-
3-rätter 435:-

Till alla våra huvudrätter serveras någon form av potatis, pasta eller ris.
Vi har alltid alternativ för allergiker, meddela oss hemskt gärna detta i förväg när ni bokar ert bord. 

Bordsbokning 0392 – 120 50

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam