Trerätters Juni-Meny - Björkhaga Hotell & Konferens
Boka online
Svenska English Deutch

Förrätt

Sparrissymfoni med rökt röding, sikrom, picklad rödlök och lime- och dillkräm

Varmrätt

Grillad Kalvryggbiff med kräftbearnaise och honungslungade sockerärtor, serverad med örtslungad färskpotatis
eller
Smörstekt Gösfile på bädd av sommarprimörer och skummad skaldjurssås

Dessert

Gammaldags gräddvaniljglass med färska jordgubbar, lättvispad grädde och knäckflarn

2-rätters 395:-
3-rätter 435:-

Till alla våra huvudrätter serveras någon form av potatis, pasta eller ris.
Vi har alltid alternativ för allergiker, meddela oss hemskt gärna detta i förväg när ni bokar ert bord. 

Bordsbokning 0392 – 120 50

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam