Trerätters April-Meny - Björkhaga Hotell & Konferens
Boka online
Svenska English Deutch

Förrätt

Lax- och kräftbakelse med äpple, zucchini, pepparrot och citron,
serverad på örtslungad salladsbädd toppad med sikrom och ärtskott från Edelman

Varmrätt

Smörstekt rödingfilé med gratinerade pilgrimsmusslor, grillad grön sparris & skummad ört- och vitvinssås
eller
Peppar- och cognacstekt oxfilé med honungsglaserad steklök, rökt sidfläsk, hallonvinägersås och persiljepesto

Dessert

Björnbär- och vit chokladpannacotta med rostade pistagenötter och knäckflarn

2-rätters 395:-
3-rätter 435:-

Till alla våra huvudrätter serveras någon form av potatis, pasta eller ris.
Vi har alltid alternativ för allergiker, meddela oss hemskt gärna detta i förväg när ni bokar ert bord. 

Bordsbokning 0392 – 120 50

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam