Junimeny - Björkhaga Hotell & Konferens
Boka online
Svenska English Deutch

 Förrätt:

Vit sparris från Hjo, serveras med gräslöks mousseline, rökt lax och tomater från Söderlinds tomater i Habo

Varmrätt:

Grillad hjortrygg serveras med cognac- och murkelsås, sommarprimörer smörfrästa kastanjechampinjoner från Franzéns i Tidaholm och persiljeslungad färskpotatis

eller

Lättrökt röding med ängsyrakräm, serveras med vitvinssås, smörfrästa kastanjechampinjoner från Franzéns i Tidaholm samt dillslungad färskpotatis

Dessert:

Vaniljmousse med rabarberkompott och granskottssyltade svenska jordgubbar, toppas med kardemummaströ

 

2-rätters 395:-
3-rätters 435:-

Bordsbokning på 0392-120 50 eller här i vår onlinebokning

Hjärtligt välkomna!

Webbproduktion
Divido IT Webb Reklam