Fira in det nya året med en trerätters nyårsmiddag att njuta av hemma – lagad och klar, redo att värmas och serveras.
Ni hämtar er nyårsmiddag hos oss på Björkhaga på nyårsafton den 31 december mellan kl. 12.00–14.00.
Förrätt
Hummersoppa med skaldjursröra, dill och laxrom
Serveras med krutonger på vört- och fänkålsbröd. En len och smakrik start på kvällen.
Varmrätt
Helstekt svensk oxfilé
Med peppar- och konjakssås, potatiskaka med prästost och gräslök, friterad grönkål samt rosmarinsslungade haricots verts med vitlök och rökt sidfläsk.
eller
Torskrygg
Med potatiskaka med prästost och gräslök, friterad grönkål samt rosmarinsslungade haricots verts med vitlök och rökt sidfläsk.
Dessert
Daimpannacotta med doft av espresso
Serveras med äppelkompott med citron och len pistagekräm, toppad med rostade valnötter. En mjuk och glittrande avslutning på årets sista måltid.
Pris
2 rätter:
3 rätter:
Boka din nyårscatering
📧 info@hotellbjorkhaga.se
📞 0392–120 50
Har du specialkost? Säg bara till – vi ordnar det självklart.