Kommande lunchmenyer
Vecka 2
Måndag
Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon
Tisdag
Ört- och pankopanerad flundrafilé med limekräm, tångkaviar och friterad svartkål serveras med krossad potatis
Onsdag
Kålpudding med lingongräddsås och smörslungade morötter
Torsdag
Björkhaga soppbuffé med husets dessertbord
Fredag
Grillad flankstek med pepparsås och råstekt baconpotatis
Veckans alternativ
Rimmad oxbringa, serveras med rotmos och pepparrotssås
Veckans vegetariska
Grillad halloumi med myntayoghurt och bulgursallad smaksatt med grillad paprika och basilika
Vecka 3
Måndag
Isterband med persiljestuvad potatis och inlagda rödbetor
Tisdag
Skaldjursgratinerad laxfilé med äppelcidersås, citron-och honungsbräserad savoykål
Onsdag
Älgfärsbiffar med murkelsås och skogsbärschutney
Torsdag
Rimmad ugnsbakad koljafilé med brynt smör, kapris och rökt sidfläsk toppad med färskriven pepparrot
Fredag
Fläskschnitzel med portvinssås och picklad silverlök
Veckans alternativ
Pasta penne med biff gorgonzola med Björkhagas persiljepesto
Veckans vegetariska
Pasta penne med skogschampinjoner , gorgonzola och Björkhagas persiljepesto
145:-
(inkl. salladsbuffé, dricka, kaffe & kaka)
Måndag – Fredag kl 11.30-14.00
Boka bord här eller ring oss på 0392-120 50
Varmt välkomna!